Den 10.01.2020.

Yannie har fået det godt igen med sin mave hun har ikke tøn i sine mave her i dag den er fin.

Idag skulle Yannie til Doktorparken i Randers hvor vi skulle træner med nosework, det var et super sted for hunde vi er 6 på det hold og det er et nyt holde vi er start på og jeg kende nogle af dem. Jeg gik lige en lille tur med Yannie da der var mange dyr, eller fugle ja der var mange af dem, jeg og Yannie har aldrig være i Doktorparken før i dag.

Karina som er træner for 6 HF. Ja hun gør det godt for os alle hvor vi kommer ud med hunde og de lære også noget forstyrrelse på deres træning hunde. Yannie klar det ret godt i dag og der var også lidt fejl på, men det er nok mig der lige skal tænke på hvad jeg gør, vi start over ved fugl hvor duft kilde var gemt i rør. Yannie var nu ret lige glad med alle de fugle bare Yannie får lov til søge med sin næse. Så kom tur over til noget hvor der lå mange træstamp over på, det klar Yannie også fin.

Så kom vi til beholdersøg ja der skal jeg lige tænk på hvordan jeg lige gå med Yannie, hvis de kasse søg stå lige rækker så skal jeg pas på med kom til at løbe for hurtig da Yannie så bare løbe med mig og det dur ikke. Så der skal jeg lige tænke meget over hvad vi lave eller det er jo mig der skal tænk hvad jeg gør og ikke Yannie. Så skulle vi over på en lege plads det klar Yannie også fin der var sat en duft kilde i jord den klar Yannie ret hurtig med fin den duft kilde.

Der var sat en duft kilde oppe på en gyng hvor det var en lidt høj søg, der gik Yannie lidt rundt end hun fandt den, der er lave en video hvor man kan se den søg. Det var en dejlige dag for mig og Yannie også se de nye hunde som vi ikke har set før i dag. Alle hunde var super gode i dag det som jeg nu fik set da jeg også skulle se efter Yannie i sin bil, Yannie var en meget glad hund i dag hun var bare så en rolige hunde ikke noget med at være sur på de andre hunde.

Da vi var færdig med træning og skulle hjem ad, der sige jeg til Yannie du Yannie skal vi ikke køre ud i skoven den som ligge ved Bjerringbro og der fandt vi et smukt sted hvor vi kunne hygge os ja bare os to ikke Yannie og det gjort vi med stor, og da Yannie skulle på wc ja det så, så fin ud det gør mig meget glad når man kan se på Yannie hun er okay nu. Vi gik lidt rundt i skoven vi kom til et sted hvor der var meget vand og vi gik der hen men fy for fan.. det lugt grim i sin næse ikke Yannie.

Men vi fik nu en dejlige tur i skoven ikke Yannie, så det var så den fredag med Yannie og mig, nu må i have en dejlige fredag aften med det i nu skal lave. Johnny og Yannie.