13.12.2019.

Idag skulle Yannie ud til KEY2BALANCE som er Karina Søgaard Hartmann, hun skulle låne Yannie til en demohund på et vandløbebånd, der kom en dyrlæge fra Tyrkiet som skal uddannes i at bruge vandløbebånd. Yannie tog det ret pæn og var en glad hund og hun hilsen også pænt på de to nye der var hos Karina, ja hun hils på alle der var i det rum.

Jeg synes det gik så godt med Yannie hun var en meget rolige schæferhund og gjort det som hun nu skulle gør at gå pæn i vandløbebånd ja det gik som det skulle gør. Karina kunne godt se på Yannie har det godt nu og det går frem ad med Yannie, det gør mig bare så glad når de eller dem der ser på Yannie hun har det meget bedre med sin krop nu.

Yannie skal lige en tur mere ud til Karina end nytår her den 16.12 så Yannie er klar til vi kommer godt ind i 2020 og vi kan begynde lave det som før, okay ikke så meget men bare lidt og hygge med lidt spor og Nosework. Yannie og mig vi start her i 2020 så snart der er bare en prøve der er klar hvor vi kan kom med i NWS.2. så rykke vi ud ikke Yannie.

Det var lidt fra os kan i nu have en super god weekend herfra os og pas nu godt på jer selv.

Johnny og Yannie.