Den 04.09.2020.

 

Idag gik tur til Taulborg Byg, Erhvervsparken i Øster Bjergrav ved Randers Der skulle træner med nosework med Karina. Idag var søg ikke så let til hunde i dag de skulle arbejde meget med deres næse i dag. Og hunde ja de måtte hårdt Idag det var ikke så let som vi troede det var, og det lære man også meget af, der er jo en grund til de måtte arbejde noget mere få finde de duft kilder der var sat op til hunde.

 

Ude søg ja der måtte Yannie også bruge meget tid på for finde de duft kilder som var sat op, men hun fik dem men det tog lidt tid. Så var der en stor ind søg godt med træt ja der var meget ind i det stor hus vi har lånt til hunde. Yannie er ikke de 9 år som jeg troede hun var, men hun er måske kun de 6 år Yannie begyndt at hop op på træt eller bare gå over ting ja hun lave mange ting med sin krop Idag.

 

Jeg kikker noget ja også dem der kende Yannie ret godt de kunne også se på Yannie der er sket noget godt med Yannie hun har det bare så godt med sin gigt, det gør mig bare så glad se Yannie hun rykke sig meget med gør ting som hun ikke har gjort før i 2018 eller i 2019 hvor hun have ondt i sin krop, men nu ser det ud som Yanne ikke er de 9 år men kun de 6 år. Vi har får en ny på holdt som er Anja og hunde ja hun er sgu begyndt hos Karina jeg og Yanne går også hos Anja og hunde.

 

Det er nu ret sjov når sin træner er også med på det hold vi er på :-) Men selv Anja der kende Yannie ret godt kunne se på Yannie hun har bare rykke sig med at nu tør Yannie godt hop op eller kravle op eller ned ja der er bare sket så meget med Yannie. Men den træning vi haven Idag det var bare så godt selv om det ikke var så let for hunde, men Yannie klar det fin selv om hun brugt meget tid på sine søg.

 

Jeg og Yannie sige 1000 tak for et super godt træning du har lavet idag Karina. Og Yannie har ikke tisse på bane som hun nu har gjort hos Anja og hund ;-) 2 gang :-) Så du det Anja hihi… :-)