Trælasten Sjakk. I Hedensted

Den 07.09.2019

Idag tog Yannie og mig til Hedsensted trælasten Sjakk. Som Karl og Hanne har lånt til vi kunne træner med nosework. Vi var 11 der var mødte op til træning med hunde. Vi var del op i 3 gruppe jeg var sammen med Ida M. Og Annette J. Der var 4 hunde på den hold jeg var med på Annette have to hunde med i dag.

Der var gemt 18 duft kilde ud som vi skulle finde der var, ud af de 18 to bil søg. Yannie fandt dem alle Yannie var ret god i dag hun var en hurtig hund i dag da jeg ved hun kan tage det meget rolige med finde de duft kilder. I høj søg ja der gik Yannie bare op på sin bagben her er den farmand, der kikker jeg sgu godt nok noget på Yannie.

Ida’s hund var også super god der var fart på hund med søge men fik dem alle som jeg huske det. Annette som have to hunde med i dag ja de var også meget rolige i med deres søg li som Yannie er også med sit søg. De par hunde var nu også ret gode synes jeg, med lidt hjælp fra Annette også i høj søg ja der kunne hun jo tage hund op i sine arm men det kunne jeg jo ikke med Yannie, ja det var der Yannie bare gik op på sin bagben og har er den farmand.

De hunde vi have på det hold jeg var med på ja hunde var nu ret hurtig med finde de duft kilde jeg synes de hunde de var nu ret sej i dag, og vi have godt med sol og det var bare sådan en super dag med hunde, tak for en dejlige dag med jer to par dame, nå ja jeg glemt lige sige noget, man skal jo hjælp sin hund når vi træner nosework ikke der var en duft kilde der sad på en lastbil som vi ikke kunne få fri.

Ida gjort alt hvad hun kunne gør for at få fat i dåse man nej den vil ikke kom ud, jeg sige for sjov du Annette kan du ikke kravle ind under lastbil tænk det gjort hun sgu og hendes hund ja den hjalp sgu også med at få den ud, hvor i jeg sige vi skal jo også hjælp hunde i nosework vi grine af det da vi synes det var ret sjov se Annette der lå unde bilen.

Jeg tog et billeder af det og det måtte jeg godt da vi synes vi have det sjov ja selv Annettes hund synes hvorfor mor ligger der og rode rundt under bil hihi. Men jeg synes vi have en sjov dag med hunde og jeg fik også noget med hjem til min træning.

En stor tak til Karl og Hanne der fik lov til vi måtte bruge trælasten Sjakk. I Hedensted også tak de have også tage kaffe med til os alle også the.

Vi glæde os vi skal kom til træning igen hos Karl og Hanne.

Hilsen Johnny og Yannie.