Yannie.

Den 14.09.2019.
Idag var Yannie til konkurrence i nosework i klasse.1 i Kolding der var hvis 40 hunde i NW1. Yannie klar kun de 3 ud af de 4 som gav de 75 point ud af de 100 point, det var inde søg der gik galt i dag, men i bil søg fik Yannie 25 point. Også 25 point i ude søg også i beholder søg 25 point.
Det bliver til en  2.Pr.

Og det er vi også meget glad for da Yannie nu gjort det godt i går i Skjern.
Yannie er i løbetid men hun tog det nu ret pæn men kunne ikke mærk på Yannie hun er i løbetid. Vi var to på den klasse som var med hund i løbetid jo vi hygge os på den plads som vi skulle være på med hunde. Det har være en dejlige dag for mig og Yannie, jeg vil også sige 1000 tak til Majbritt Juul Olsen og hendes mand der passe godt på Yannie når vi ikke lige var ved bilen.

Og tak du hjælp med få de løbetidsbukser på Yannie som nu ikke var lige let nok i start. Men de kom da på hihi.. Så det har være en super dag og nyd den sol der var med os alle i dag.
Tak til Rhodesian Ridgeback Klubbens der har holdt nosework prøve for os. Som vi kan li til hunde og de er så dejlige rolige når man komme hjem fra noget nosework.
Hilsen Johnny og Yannie.
Billeder har jeg lånt af Dorthe tak....