En dejlige dag med Yannie

Den 17-03-2018.

 

Jeg og Yannie sige tak for en super dag i Kjellerup med fællerstræning i Nosework, som jeg har får lave til i dag som vi kunne hygge os med i Nosework. Selv om det var meget koldt dag og meget blæsende, der var nogle hunde der synes det ikke var så sjov da det larmede meget i den stor hus der var lave af stålbygning.

Men ellers gjort hunde det super godt efter det jeg så. Yannie hun gik bare til den ja hun synes det er sjov selv om farmand synes det var nu ret kold, men det har være en dejlige dag for mig også Yannie. Så endnu tak for i give køre nord på selv om det har blæst meget i dag. :-) Tak til jer alle også til Idas datter der gik rundt for tage billeder af hunde.

 

Den 18/03.

Der holde vi en fri dag ikke Yannie. Jeg har haft så ondt i mine ben her i nat så jeg har ikke får sov godt, men jeg fik nu sov lidt da jeg kom op af min seng her til morgen.

Og gik så ind i køkken hvor Yannie lå, men så gik fan Yannie løs hun løb hen til mig farmand mor har lukke dør så jeg ikke kunne kom ind til dig farmand, da jeg gik ned i knæ ja så piv hun højt så det kunne hørt den tosse hund.

Men så med et løb Yannie bare rundt ind i huset som om der var nogle efter Yannie, jeg stå kikker på Yannie og lille mor og sige hvad fan har du gjort ved Yannie pige hi hi jo jeg har bare lukke dør så du kunne få lov til at sove. Åh Yannie ja hun var bare helt op at køre hun løbe og løb rundt i stue og så lå hun ved mig på sin ryg farmand du skal rør ved mig og det gjort jeg så den tosse hun, og lille mor sige ja hende Yannie er sgu farmand tosse hund ha ha.

 

Men så her til middag ja der køre vi en tur ud til ham der lån det vi brugt i går til fællers træning i nosework med par falske rødvin. Men han var ikke hjemme, Men så kørt vi ud et nyt sted med Yannie bare for hygge os i natur og se den skov som vi ikke har være i. Da vi har være der en tid så kørte vi hjem ad igen, ja så fik Yannie en gæst og Yannie er bare så glad for se min onkel så den fik ikke for lidt så ham svend måtte bare se lege lidt med Yannie og rør ved hende hun bliver bare ved da hun ved godt han vil rør ved Yannie.

Så hen på dagen ringe jeg til ham, om jeg må brug det vi har lånt til nosework træning fra i går, så jeg kunne få alt den træning da jeg går så meget op i det. Det var han med på jeg kunne bare brug så meget jeg har lyst til. Må også tage mine hunde venner med.

 

Så har Yannie et super godt sted og vi skal helle ikke køre så langt vel Yannie. Ja så her til aften der skal vi så bare se få den dovn af som vi nu ikke har fåret gjort endnu vel Yannie hi hi :-)

Det var så lidt fra om hvad vi har lavet her i weekend ja vi har da lave lidt ikke Yannie.