Yannie.

Den. 27.06.2020. Hedensted.

Idag skulle Yannie og mig ned til Karl og hans kone Hanne, hvor de har holdt nosework træning vi var 12 i dag til træning. Karl have lave beholdersøg de var klar der var nok at se til hunde der var mange af dem.

Vi bliver del op i 3 gruppe hvor i vi var 4 i gruppe.

Der var ude søg og ind søg og bil søg og mange beholde søg ja der var mange super gode søg til hunde hos Karl og Hanne.

Det var en varm dag til hunde, men hunde ja de klar det super godt på det hold jeg var sat på selv om det var en varm dag. Men der var nu skygge da vi gik ude med hunde og da vi var ind ja det var lige til holde det ud.

Yannie klar det godt i dag der var lige par søg hvor jeg måtte hjælp Yannie også i de høj søg, hvor Yannie skal bare sidde på sin bag og kik mod duft kilder eller bare stå, og det har jeg det fin med.

De anden hunde var nu også sej til finde de duft kilder der var sat op til hunde. Der var ind-søg hvor Yannie skulle op på et bordet, men end hun kom så langt der kom en lille mus og den var Yannie sgu bang for Yannie dog hvad er det for noget din tosse hund hihi..

Jeg hjalp Yannie op på bordet da hun er de 9 år jeg skal pas på min elsker hund. Jeg kan kun sige det har være en super dag for mig og Yannie.

Vi har hygge med nosework også hygge med de anden som vi har fået snakke med, så vi er klar igen når vi skal på den igen på mandag og der er vi klar igen ikke Yannie.

Jeg vil lige sige 1000 tak for de billeder i har tage af os dem er vi meget glad for kan i godt tro.

Også en stor tak til Karl han vil lave den nosework træning med os alle som vi er bare vild med nosework.

Johnny og Yannie.