Yannie

Den 05-12-2018

 

I dag har vi haft træning på Schweisspor der var 6 hunde i dag en gæst hund med, hunde var nu ret gode efter dem jeg så min ryg vil ikke lad mig kom med ud til alle den sige av av. Men jeg fik da gået 10.000 skridt i skoven i dag selv om min ryg sige av av. Det var en dejlige dag med hunde da vi have godt med sol og man kunne mærk det gav lidt varm i kroppe.

 

Hunde var super god til deres spor dem jeg så også dem jeg ikke fik set der fik jeg fortalt de også klar deres spor. Så det kan kun bliver en dejlige dag i skoven med hunde også HF. Yannie gik sit spor til UG Yannie bliver mere og mere hurtig på sit spor nu har vi gået 6 spor hvor hun er ret hurtig på sit spor også hun er meget mere fast på sit spor nu.

 

Dem som kende Yannie på den spor hold vi er på ja de kan også se på Yannie der er sket meget med Yannie’s spor hun gå hurtig og er meget mere fast på sit spor og det er kun rar for mig hun bliver ind på sit spor. Det var et smukt spor Yannie gik i dag det give mig bare så meget i min krop at jeg ikke har tid til at være syg når man se Yannie gå frem ad med sit spor.

 

Når jeg gå spor med Yannie elle de hunde der er med på spor holdt ja så glemme jeg har ondt i min krop og det er bare så dejlige det kan hold det væk mens jeg gå med hunde på deres spor.

Yannie spor har ligger lidt over de 20 timer og det var på fært sko med lidt dryp blod også.

Jeg og Yannie sige 1000 tak for en super dag med jer alle også jeres hunde basse de var nu ret sej i dag.

 

Vi ses i 2019 til meget mere til hygge spor også konkurrence spor.

Johnny og Yannie.