17/10-2018

Så var der fællers træning hos mig og Yannie, vi var meget glad for dem som møde op i dag.

I dag kom Bente og Lona og så kom Marianne også som jeg ikke lige have læse hun vil også kom til noget fællers træning med sit barnebarn også li som jeg selv har med i dag Liam og Amalie.

 

Jeg fik Liam til gemme de duft kilde rundt om på den plads jeg har lånt til min hunde træning med Nosework som jeg gå meget op i. Liam skulle gem 12 duft rundt på plads. Som var 5 sneplov og en stor traktor og nogle container og mange anden ting der er på den stor plads jeg har lånt.

 

Jeg synes vi alle have en super dag og vi er godt til at hjælps ad når vi skal have gode råd eller give gode råd dem dem der have brug for det. Bentes hund have det ikke så let med sæt sin næse på duft kilde hvor Lona gå ind og give gode råd til Bente og det hjalp på det og hund synes lige med et, nu var det sjov søge efter duft kilde.

 

Vi fik hunde til arbejde godt i dag selv om der ikke var så meget vind, men når der så kom et vind ja så kunne man godt se på hunde hvordan de søge når vind driller lidt på hunds søge. Der var også et container som var helt åben og der lå noget ting i bund af container som lavet meget støj når hunde gik på den plade.

 

Vi hjalp hunde ind så de var meget rolige med søge der ind og det gik nu ret godt med deres søg ind i den lille container som der lå noget i bund som lave støj når de gik på den plade. Ja så skulle jeg lige driller Marianne lidt, Marianne se GLAD når du er ved hund når i arbejde sammen jeg er da glad Johnny og vi grine så af det da vi ved hvad vi to snakke om.

 

Jeg har får meget med hjem til Yannie i den træning vi have sammen i dag også med børnebørn de har også være ret gode til det med hunde.

Jeg vil sige 1000 tak til Marianne og Bente og Lona også til de børnebørn der var mødet op 3 stk.

Jeg håbe i også fik noget med hjem det gjort jeg kan i tro, vi ses til en ny Nosework træning igen snart.

 

M.V.H. Johnny & Yannie.