Nosework Jylland

Den 28.10.2018 Fællerstræning i Skanderborg.

 I dag var Yannie tage tur til Skanderborg for have noget fællerstræning med Nosework Jylland, hos Birthe i Fruering ved Skanderborg. Vi var 12 HF hos Birthe det var et dejlige sted hun har hvor man kan lave det med hunde som var Nosework i dag. Vi bliver del op i små gruppe og det var godt synes jeg selv så har man tid til se og få snakke godt om ting med hunde og vi var også gode til hjælp ad hvis hunde nu ikke lige kunne finde ud af det.

Der var 9 søg, til hunde vi start med have møbler hvor der var et duft kilde i et rør, det klar Yannie sig godt i, så kom tur til beholde søg der var 2 duft kilde på beholde søg, ja der var lidt drilleri med en kat som lige skulle ligger lidt end til den så Yannie og gik så væk.

Yannie gik i dæk som kat have lagt sig så det vil Yannie også lige fortæller mig, men det går ikke Yannie så den måtte vi lave om igen, Så fik hun den beholde søg fin med lidt hjælp da vi lave det om igen.

Så kom tur hvor hunde skulle søge op ad som var 2 sted af dem, en af dem var små flag og den anden søg var krus, ja det have Yannie nu ikke så let med da hun vil have sin næse i jord. Og der måtte jeg så sige nej Yannie søge op ad efter en par gang ja så fik hun dem da hun så kunne forstå jeg vil have hun søge oppe og ikke ned ved jord, men hun fik dem til sidste.

Så kom vi til ind søg der var 2 af dem den end af dem var en dør tærskel søg og bare en hvor hunde skulle bare gå ind i en heste boks og find en duft kilde, de to klar Yannie til UG. Så kom tur til køretøj søg det klar Yannie også ret godt. Så kom en tur på hus mure på højre mur den klar Yannie også ret godt.

Så jeg kan kun sige det var en super dag for Yannie og mig vi have det dejlige dag hos Birthe så det var bare en dejlige dag med hunde, tak til Birthe hun vil have os der ud og træner i Nosework med alle de dejlige hunde der var mødet op til fællerstræning med NWJ Tak herfra.

Johnny og Yannie.

P.S. Til Dorthe og Rikke i skal bare højre klik og tage et kopi af de billeder i vil have af jeres hunde. Men skrive lige tibage når i er færdig så jeg lukke dem ned igen på Yannies hjemmside.