En super dag med Yannie.

Lidt fra Yannie’s dag den 24/02-2018.
Yannie start dag med træning i Nosework i Hadsten om formiddag da vi var færdig så var tur til Horsens over middag hvor der var Fastelavns for sjov konkurrence også med Nosework det var en super dag for hunde selv om det så kold ud. Ja så var sol med os alle, det var en super bane der var sat op til hunde ja der ikke var noget kom efter. Den ros skal de have som har lave alt til os så vi kunne for en super dag med hunde på deres Nosework.
 
Yannie klar det godt vi fik dem alle 6, ja der var en som de par dommer lige skulle snak om med Yannie da hun satte sin næse den samme sted i 3 gang hvor vind før den hen ca. 15cm fra den duft. Der side et styk træ som den duft ramt som Yannie satte sin næse på 3 gang i alt. Men det skal vi nok får det læet ind selv om der er meget vind på, så jeg håbe vi får det lært Yannie og mig med meget vind.
 
Yannie var meget hurtig med at finde de ting da jeg ved hun tage det med ro, ja der var lige en der kom mens Yannie have fundet en duft ja så kikker Yannie op ikke på mig, nej det var en som skulle tage foto af os, det skulle Yannie lige have godkendt, jeg sige til Yannie vis far hvor den er, ja så satte hun sin snuse på igen så var jeg klar over hvor den duft var.
Så en meget glad farmand der så Yannie der arbejde hurtig og rolige og dem som har set Yannie ja de ved hun tage det sgu godt meget rolige vi når det nok end vi skal hjem.
 
Men i går ja det var nyt se Yannie arbejde som hun gjort i går for mig.  Yannie fik meget ros af dommer og den samarbejde vi har sammen Yannie og mig. Selv om det var for sjov konkurrence i Nosework og man lære meget af det med sin hund.
Yannie og mig at sige 1000 tak foren super dag hos Maja som har lave bane og var også dommer også tak til den som var
 
foto som er fra DogTech-Adfærd og Træning. (Karina Hornsyld Lynggaard)
Johnny og Yannie.
P.S. vi fik alle en præmier med hjem til hund Hjerte