Fra 12.6 til 13.06

Den 12.06.2018.

 

I dag kommer Angelika fra Fredericia for træner med Yannie på Schweisspor end Yannie skal op til en sporprøve som er et 40 timer / 1000m. Jeg håbe Yannie klar den og vil lad sig gå med Angelika, jeg har ligge par Schweisspor her til morgen Yannie's bliver lagt kl. 6.30 og så skulle jeg lige køre hjem igen da lille mor skulle køres på arbejde, så ud ligger til Angelika som blive lagt ca. kl. 8.00.

 

Da jeg laves Angelika’s spor der så jeg for første gang i mit liv et lille lam nej hvor den var lille, jeg var ca. 20m fra den som opdag mig og løbe så væk fra mig længe ind i skoven, jeg stå bare kikker på den lille end til jeg ikke kunne se den, gik så rolige vide på det jeg skulle lave til Angelika. Det vare et smukt syn kan jeg godt sige når det er første gang man se sådan lille lam, har kun set det på tv ikke i mit liv det er sgu nu dejlige det man ser i natur.

 

Så kom Angelika med sin hund og vi gør os klar til Yannie, start kasse til UG det går ellers godt men Yannie skulle lige prøve gå lidt i by ud af sit spor, jeg sige til Angelika du er nød til brug lidt hård ord så hun er klar over hun skal gå de spor og ikke bare gå have sin næse i alt den tosse hund :-)

 

Men der var dyr også ræv ja der var det hele i den skoven vi har lånt til hunde, men hvis vi lige glemme lidt de små fejl med Yannie ja så var Yannie’s spor okay, jeg ved hun kan gå super godt på de spor hun ellers gå, det så vi jo i søndag ja der gik hun til UG med Angelika. Jeg sige til Yannie hvis du ikke tage dig sammen ja så kan du ikke klar dig over Angelika’s hund da den også skal til sporprøve.

 

Angelika’s hund klar det super godt kun lidt fejl det var også et nyt sted for den hund den skulle også lige se og have sin næse lidt ud af sit spor og duft den nye skov, men hunde klar det nu ret godt så en dejlige dag med hunde. 1000 tak til Angelika du give køre helt fra Fredericia for hjælp Yannie til sin sporprøve da du skal selv op og du skal så gå med to hunde den dag.

 

Når jeg tænke hun kommer fra Fredericia og køre så til Karup det er en god køre tur. Vi glæde os til næste gang du skal gå med Yannie der må jeg lige finde en til køre rundt med os så Yannie kan kom ud til den skov hvor vi holde spor træning med hunde. Det var så den dag med Angelika og hendes hund.

 

Den 13.06.2018.

 

I dag har Yannie være til sin svømning træning også har haft sin skov tur vi har ikke lave så meget i dag jeg har haft så meget tøn i min mave og jeg eg også meget nervøs til i morgen det køre bare rundt i den krop i dag. Så Yannie og mig holde en stor pause med at træner også gå i natur, ja der kommer helle ikke så meget på hjemmeside også på fb side. Om Yanne og den lille tyk mand hihi

Det var så alt fra os vi ses og høres kan i nu pas godt på jer selv.

 

Johnny og Yannie. :-)