lagt den 24/2 til 26/2 fra kl. 15:15 gik kl. 9:45

Yannies schweisspor på færtsko.

Der er en start kassen 4x20m og jeg lad Yannie selv find den anskudssted man kan se på film lige i start der får hun ros af mig. Jeg ros tit men det kan man ikke rigtig høre på film.

Der var også et sted på spor hvor jeg troede vi skulle den anden vej, hvor Yannie var på den rigtig spor, og jeg sige nej til Yannie hun skulle vent da jeg vil se om den var den vej.

Og ja den var god nok Yannie fik ret igen den fejl har jeg lave før, jeg må se at få lært at bare stole på Yannie.

Der er par sted hvor Yannie går lang ud og jeg vil have Yannie ind på sit spor igen da jeg ikke vil hun skal have lov til gå så langt fra sit spor som de må i schweisspor.

Jeg kan li så godt lære Yannie gå lige på det spor der er lagt som jeg er ved at lære som er IPO-Spor.  

Man ser tit jeg går ikke lige bag ved Yannie men gå skæv for hende, dem der har set Yannie pas på hun læse dig Johnny hvor spor er.

Så jeg prøve lad som jeg ikke ved hvor spor er så Yannie må tænk selv om det hjælp ja det må vi se til spor prøve når vi er klar til den..

Der er hen på slut af film hvor Marianne tage video af sin fod ?     Også mod slut der går jeg lidt lang fra kamera som i kan se, det er fordi Yannie er gået ud i en Wiedergang og skal så tilbage til sit spor igen mod Marianne. 

Ellers synes jeg det gik godt med Yannie på spor, det er jo mig der skal lære gør det rigtig så Yannie ved hvad hun skal, det var så lidt fra os til jer derude .