Yannie bliver 7 år.

Den 22.05.2018

Ja det er jo Yannie's fødselsdag i dag så vi skal bare have en dejlige dag i natur og se hvad der kommer frem i dag på Yannie’s fødselsdag.

Vi start tur med køre lille mor på arbejde, og så vi lige have bil på værksted end vi var klar mig og Yannie, efter en lille tid så var bil klar til kom ud og køre rundt med Yannie på sin dag.

 

Vi fandt et sted i natur hvor vi spiste morgen mad med kaffe og Yannie fik sit også, der side vi længe og bare nyd det, da der så kommer en køre i sin lastbil og ser vi side og hygge. Han holde ind til side og sige du har godt nok en smukt schæferhund hvor jeg sige 1000 tak for de pæne ord til Yannie. Vi går over til den lille lastbil hvor han sige nu hoppe han vil ikke op af min bil, nej det gør hun ikke og hun er en dame ikke en han, okay hun er da en ret stor dame er hun ikke det.

 

Han snakke godt med Yannie og høre hvad jeg brug Yannie til, Yannie lære brug sin næse som jeg synes vi kan li at lave sammen. Da vi have snakke i lang tid ja så skal vi vide da vi skal ud og ligger nogle spor der skal ligger ca. 46 timer end hunde får lov til gå dem. Men end vi køre vide ja så køre vi lige op til Lone som har DLG da hun har noget Yannie kan li. Yannie får lov til gå ind i butik og søge rundt med sin næse Yannie skulle lige se om det var nu som det skal være hos Lone.

 

Tænk Lone give en gave til Yannie da nu hun har 7 års fødselsdag og Yannie var en glad hund da Lone nu kom med noget som hun kunne li, da det ikke er altid det som Lone komme med til Yannie kan li det, og så lad hun det bare ligger og gå vide. Da vi var færdig du Yannie end vi skal ud og ligger Schweisspor til hunde så skal vi lige en tur ud til noget vand så du kan kom ud og svømmer lidt rundt for din farmand. Men du gå ikke for lagt ud Yannie din far kan ikke kom ud og hjælp dig hvis der går noget gal husk det min pige..

 

Yannie hygge sig kan i tro Yannie gå ikke langt ud da jeg kast Yannie's bold ud og passe på den ikke kom så langt ud så er jeg bare en rolige mand i min lille krop. Da Yannie har hygge sig i vand så skulle vi vide for nu skulle der ligger Schweisspor til hunde, vi fik lagt de spor og da vi var færdig med det, ja så skulle vi drikker kaffe og lidt godt til mave. Og Yannie gik så fri mens vi hygge os med kaffe, og ja Yannie fik også lidt kage da det var Yannie's dag. Da vi have hygge så med kaffe og den mad vi have med, ja så skulle vi ud se på skoven noget nyt sted som vi skal til at brug til hunde.

 

Vi gik så noget rundt i skoven for se hvor godt det er, og Yannie var med rundt jo hun skulle også se hvad hun skal til gå i når vi er klar igen til spor træning med hunde. Da vi var færdig køre vi hjem og jeg skulle lige i bad da jeg skal op have hjælp til min sygdom hvor jeg får noget massage over hele krop og vi håbe en dag hvor det vil hjælp mig så meget at jeg snart kan få lidt ro på min krop da den gør så ondt ja hele tid. Men det skal nok gå bare jeg har Yannie ved mig. Vi kørt så ned til lille mor hun skulle jo hjem end hun skulle til banko spil, da lille mor kom til Yannie’s bil.

 

Så kørte vi en anden vej hvor hun sige hvor skal vi hen nu, jo Yannie sige vi skal ud og spise lidt og en god is til Yannie også, nå nå det vil Yannie bare hihi. Jo Yannie fik en pløse også en is jo hun fik det hun vil den dejlige Yannie pige. Da vi var færdig skulle lille mor i bad, og da hun så var færdig så køre vi lille mor til banko spil. Jeg skulle så til Viborg hvor jeg skulle have massage til den sygdom jeg har mig, da jeg kommer der op sige jeg til Helle du Helle må jeg ikke tage Yannie med ind da der er ikke nogle lige nu.

 

Jo det må du godt Johnny jeg ved jeg kan stole på dig og Yannie da jeg er bang for en schæferhund. Du skal ikke sige ja hvis du er bang men Helle vil godt have Yannie ind. Yannie kunne mærk på Helle hun var lidt bang for Yannie, og Yannie gik bare rundt som hun ikke så Helle. Og da jeg skulle ind i det rum ja så var Yannie bare så rolige Yannie gav Helle plads til så hun ikke skulle være bang for Yannie. Yannie lå nu ret pæn ved side af mig og Helle var også rolige da hun så Yannie var en rar schæferhund. Mens Helle var optaget med mig ja så kom Yannie bagfra og gav Helle en slik på bagben og Helle der kom en lille lyd med en god lyd til Yannie, da Helle fik den slik på sit ben ja så gik Yannie hen og ligger sig igen så var alt ok i det rum, men Helle var i gang ja så kommer der nogle og Yannie gav så en høj vuf men på den gode måde, der er en af dem der sige nej der er en stor hund, men en af de dame nej se hvor smuk den schæferhund er, de var to der skulle gør ren. Og Yannie synes der var dejlige de vil rør ved Yannie, da de var færdig ja så gik Yannie hen og ligger sig igen.

 

Da vi var færdig der sige jeg til Yannie nu køre vi ud i natur ikke Yannie nu er der ikke så varm, vi fandt så en dejlige sted hvor vi kunne hygge os i skoven som jeg elsker bare være i med Yannie. Da vi have leget længe så der sige jeg til Yannie skal vi ikke tag ud og besøge en god hunde ven som har hjælp mig med få Yannie med hendes hjælp, da min anden schæferhund som var Mille som døde end hun var 6 år af nyestop. Så vi køre ud til Lene hvor vi hygge os end vi tog hjem til os selv. Og nu er Yannie træt og ligger ind i min seng ? Jeg kikke lide om hun ligger der, nej hun ligger sgu ude i gangen der sove hun nu, jeg vil sige det var det Yannie har lavet i dag på sin 7 års fødselsdag og nu vil vi sige sammen pæn godnat til jer alle.