Schweisspor

Den 24.05.2018

Yannie start sin dag med en dejlige skovtur med sin farmand,og da vi var færdig ja så skulle Yannie ud og møde andre hunde til deres Schweisspor træning hvor spor har ligger i 48 timer på færtesko med krondyr blod. Skov bund ja den var meget tør så vi må bare håbe på hunde vil klar deres spor i dag, vi start med Yannie og hun fandt sin start kassen til UG, men lige efter jeg sige super Yannie og sige søg ja så skal jeg love for at Yannie kørt sin krop i jord og bare rundt og rundt, vi stå kikker på hvad fan lave du Yannie.

 

Jo hun kører hele sin krop rundt i jord og det har jeg og de andre aldrig set Yannie gjort før på sit spor ?? da hun var færdig med det, ja så gik hun bare i gang med søge på sit spor, hvor vi stå og tænk hvad lave Yannie lige ? Men hun gik så sit spor og da vi kom til den først wiedergang ja den klar hun godt, lige efter så lod jeg Jan over tage Yannie og han skulle bare gå med Yannie og jeg skulle bare lad dem selv klar deres arbejde sammen.

 

Det klar de to til UG hold nu op det er bare så dejlige se Yannie hun er lige glad hvem der går, bare hun får lov til det hun kan li at gå spor eller bare brug sin næse som hun nu kan. Og hvorfor jeg nu gør det jo Yannie skal til par spor prøve men jeg må ikke lige gå med Yannie da jeg skal ind og have lavet min skulder, så jeg prøve se om Yannie vil gå med nogle mens jeg bare gå ved sin af, og det ser sådan ud at Yannie er lige glad med det. Det gør mig bare så glad se sin hund klar det godt med andre hundefører.

 

De hunde der var mødet op til spor træning ja de klar det nu ret godt når vi tænke på jord bund var meget tør, der var kun par små fejl med de hunde at det var ikke noget at snakke om.

Yannie's spor har lagt i 48 timer og var 1200 skridt på færtesko og med krone dyr blod. Der var kun en lille fejl hvor Yannie gik over et sårleje det er også okay, men de må godt tage den så er der jo 10 point at få ikke Yannie :-) Jeg også Yannie sige 1000 tak til dig Jan du vil gå med Yannie og se hvordan hun arbejde med andre end mig.

 

Så det var en super dag i skoven med hunde på deres spor, og jeg måtte også sige jeg ikke kun gå med ud se hunde på deres spor da min skulder gjort så fan… ondt jeg måtte hvile mig hen i min bil med Yannie også de andre hunde så kunne jeg jo hold vagt :-) Da vi var færdig kørt vi ud til en hunde ven hvor vi skulle have kaffe og kage til mums det var en god efter middag hun Anne M.

 

Så kom tur hen på aften hvor Yannie skulle til sin Nosework træning hos Steen S. Det var en super aften Yannie klar det ret godt ude i det fri, men da hun skulle søge ind ja det var ikke let for Yannie det var lige før jeg sige jeg over give mig, ja det gjort jeg og Steen var hurtig ind få sige nej det skal du ikke, han hjælp mig i gang og så klar vi det med hjælp fra Steen. Det var så slut på Nosework men der kommer ny igen som er også om torsdag ja så må vi lige se hvad vi finde på ikke Yannie.

 

Men tak til Steen S. for mange timer i Nosework med hunde som var på den hold vi var med på, vi har fåret meget med hjem og vi kan bruge det hele som vi har fåret hos dig Steen. S.

Så det var den torsdag for Yannie og mig.

Så skal Yannie have fri fredag end hun skal på kursus i fært teori,prøveregler,fokuseret start og markering adfærd her på søndag i Skanderborg, det glæde vi os til ikke Yannie bare sige ja din frække dame :-)

 

Johnny og Yannie :-)