7/4-2018

Den 07/04..

Der skal Yannie til Uofficiel Nosework i Hedensted som Nose Work Jylland holde, der bliver 15 hunde i NW1 og 5 hunde i NW2.

Dommer: Pia Johnsen og Viv Raundorf.

Prøveleder: Kate Olsson.

Vi glæde os ikke Yannie vi er klar håbe jeg :-)

Ja så kom vi til tid og vi var klar til dags Nosework prøve og se alle de smukke hunde basse der var mødet op til dag konkurrence i Nosework som var et Uofficiel.

 Der var 15 hunde på den hold vi skulle op imod, vi fik start nr.7 så vi kunne lige for slappe godt af i krop end vi skulle op, Yannie klar det nu ret godt i dag selv om der var kun lidt fejl.

Den først vi var op i som er.

 NR1. Beholdersøg: Lidt stram line. Tid(min:sek,hd) 1:25,50 Yannie's tid udløb. Da jeg lave et forket mærkning. Så 2 fejl og give 0 Point.

 NR2. Indendørssøg: Den klar Yannie godt fik de 25 point. Dommer skrive. Flot fundet og påvist, 5 gange. Fin lineføring. Tid(min:sek,hd) 1:23,10

NR3. Udendørssøg: Den klar Yannie godt fik de 25 point. Dommer skrive. Fint søg. Tid(min:sek,hd) 31.22. Yannie fik en 3 plads i Udendørssøg.

 NR4. Køretøjs søg: Den klar Yannie godt fik de 25 point. Dommer skrive. Fint roligt og meget insisterende søg. Tid(min:sek,hd) 1:25,50

 Yannie fik de 75 point ud af de 100. Og det er også på tid når vi lave de søg.

Så en meget glad farmand og jeg fik en meget glad hund med hjem selv om jeg lave de to dum fejl, men det gør ikke noget da vi lære af det.

Yannie bliver NR.8 ud af de 15 hunde.

Jeg har lært meget i dag om Nosework med Yannie pige også se de andre hunde som vi måtte se på som var i NW2. de var også ret gode de hunde.

 Jeg kan kun sige til dem som har lave det til os i dag ja det var til UG det klar de bare så godt der var ikke noget kom efter. Jeg også Yannie sige 1000 Tak for en super dag i Hedensted og der var godt med sol i dag.

M.V.H. Johnny og Yannie.