I dag skulle Yannie gå sit Schweisspor der har ligger i 24 timer her i efter middag sammen 3 hunde. End Yannie skulle gå sit spor, ja der lave vi felt/søg ude i skoven hvor vi gik her til morgen tur, der var 3 ting hun skulle find til mig, og det klar hun til UG.
 
Yannie klar sit spor super godt der var lige lidt forstyrrelse på da der gik en med sin hund på Yannie spor, hvor jeg måtte lige få ro over Yannie da hun vil under søge hvor hund gik, så jeg måtte lige træk Yannie nogle m væk så hun bare tænk på sit spor igen.
 
Så jeg var meget glad det gik som det skulle gør. De andre to hunde der også var mødet op, det gik også godt  da de er ved at lærte gå de store spor som vi at gå hygge os med.
 
Tak til Maria R.. og Bjørn T.. også Marias far som også var med på spor hygge. Det er bare så rar ser de hunde selv om det ikke lige gå her i dag, men det kommer så er jeres hunde gode til spor der skal bare trænet lidt så er den hjemme.
 
Jeg er stolt over i vil have mig med til jeres spor træning og bare for lov til nye det man kan li som er spor arbejde med hunde. Jeg glæde mig til møde jer igen i går også godt nok op i spor træning og det er lige mig og Yannie, så tak for en super dag med jer 3.