Fællerstræning 19.05.2018

Lørdag den 19.05.2018

Så kom tur til fællerstræning i Nosework i Hedensted hos Karl-Frederik, nej hvor Karl har lave bane til os hvor vi skulle øve os på Beholdersøg med rigtig mange ting vi skulle prøve med hunde. Der var : Indesøg og Køretøj og Beholder og Udsøg.

 

Ja hvad skulle vi dog gør uden Karl ? Han har haft travl med sætte alle de bane op som vi kunne øve os på vi var vel 15 i dag tro jeg det var. Karl du er sgu en super mand med det du har lave til os alle.

Vi bliver delt op i holde..

Yannie’s hold var Birthe Tygesen og Nina Detlefsen og Charlotte Bach. Jo der var også en schæferhund på Yannie's hold som var Charlotte B. med sin schæferhund en han, Jeg synes hunde klar det super godt når vi tænke på den varm og alle de søg de have de dejlige hunde der var på Yannie’s. Hold.

 

Yannie var super god med kasser søg og ikke noget med at rør dem, og der var også nogle nye ting med beholdersøg som Yannie bare klar til UG som jeg ikke selv troede på men det klar Yannie nu ret godt. Også de andre hunde var bare også super til det med søg og finde de duft der var gemt.

Jeg har fåret meget med hjem fra fællerstræning i dag også ved se de andre hunde som var på med deres søg.

Så jeg tro godt jeg kan sige det har være en super dag hos karl og hans kone som har lagt det hele til også kaffe og the, Jeg har også købet lidt til Yannie som vi skal brug til Nosework søg så det bliver sjov se når vi skal i gang med det ikke Yannie.

Så nu er vi kommet godt hjem og Yannie ligger på sofaen og sove lidt efter en dejlige tur til Hedensted.

Det var lidt fra Johnny og Yannie.