Hygge dag

Den 16/03-2018. Om Yannie..

 I dag har vi haft en super dag i skoven og vi har også fået noget jord ind i skoven som vi må brug til min træning af det jeg brug Yannie til. Da vi kom ind i skoven der så jeg Buster kom gået jeg hold ind til side da jeg vil lige hilse på Buster, men han var bang for mig og jeg gik ned i knæk så jeg var lille for ham. Men han var bange og så gik han hen til min bil der vil han ind, jeg sige til Buster du skal ikke med mig ud køre bil jeg vil bare hils på dig.

 

Jeg fik lov til hils på Buster da han side ved bilen, mand sige han er bliver bang også når de gå ved vejen. Jeg håbe det går over snart igen med Buster det er sgu syn for ham den kære hundebasse han er. Efter vi har snakke lidt ja så køre jeg og Yannie ind i skoven hvor vi må træner.

 

Der gik 5 råddyr på det sted jeg vil brug i dag jeg lade 10 genstand ud bare et lige ud som var et ID-Spor i dag, og så vil jeg se hvad Yannie sige til de duft af de 5 dyr der gik og hygge sig end til jeg kom, ja så løbe de væk. Men der er godt med bæ så det bliver sjov se Yannie om hun vil gå spor eller gå efter de dyr duft.

 

Da jeg var færdig så gik vi på skov tur og bare slapper godt af, jo det var nu ret kold i dag bare gå og dovn den af, Så kom vi tilbage igen hvor Yannie skulle bare gå et lille spor med genstand på, hun klar det ja det kunne være bedre ikke Yannie lå lidt skæv ved dem men eller var det godt nok for mig.

 

Så kørt vi så vide ud for træner på Nosework og vil høre om jeg må brug det sted som vi har lånt til i morgen da jeg har får lavet et fællestræning op til os her i Kjellerup hvor vi er med som er Nose Work Jylland.

Jeg fik en dejlige snak med ham der har alt det vi skal låne i morgen, ja Johnny du må godt brug alt den træning du vil med din schæferhund, det bliver jeg glad fro nu har Yannie får så meget vi kan få alt den træning vi vil så gerne så vi kan bliver god til Nosework ikke Yannie.

 

Yannie og mig har fået 4 nye sted hvor vi må træner og det ind i små bygning eller stor bygning og godt med bilen også også lastbil vogn ja der er bare så mange ting vi har lånt nu af de rar mænd også af kvinder. Vi har får trænet godt i Nosework her i dag, og man kunne godt se på Yannie det var sjov når vi er et nyt sted.

Men så er vi klar til i morgen når de kommer fra NWJ klub der skal vi træner igen ikke Yannie.

Det var lidt fra os kan i nu have en dejlige fredag aften med det i nu skal lave, for nu vil vi bare se dovn den af ikke Yannie. Hi hi :-)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •