Med Bjørn også

Kl. 19:50.
Så kom Yannie hjem til sin farmand efter 5.½ timer ja det var nu ret hårdt for mig skulle undvære Yannie så længe, men Yannie har være en glad hund sige dem som har lånt Yannie i dag til en spor træning end hun skulle op til en spor prøve snart. Det var Angelika der gik med Yannie og bjørn der har hente Yannie ud til den skov som Yannie skulle gå sit Schweisspor.
 
Angelika og Bjørn sige at Yannie måtte arbejde meget hårdt på den spor da det var så tør i skov bund. Der var næste ingen duft gå efter så mange timer som er 40 timer eller lidt mere, spor har ligger i den sol varm også i skygge, men Yannie har bare arbejde hun vil ikke opgive sit spor selv om hun måtte arbejde så hårdt sige Angelika. Så hun klar det fin selv om der var nogle fejl på Yannie's spor.
 
Jeg sige 1000 tak til Angelika og Bjørn med alt den hjælp i har give bruge på Yannie så hun kan bliver klar til sin Schweisspor prøve. Så nu har Yannie fri i 8 dage og jeg er bare så glad Yannie er hjem hos mig igen, jeg kan bare ikke undvære den dame :-)
Det var lidt fra Yannie  og Johnny :-)