Den 16/10-2018.

Yannie klar sit Schweisspor super godt i dag, der var kun lige før slut der lave hun noget som vi ikke kan svar på ?? Ude på Yannie's spor der bliver lave noget nyt som var træklodser som er nyt på Schweisspor, ja det klar Yannie til UG og hun klar også de sårleje der var lagt ud også til UG.

Knæk også Wiedergang ja hun gik bare så smukt i dag der var ikke noget kom efter kun lige får på slut skin. Ca. 20 til 30m før på slut ja der gå Yannie til venstre som er også okay men gå lige lidt for lang hvor jeg bed om et stop til Yannie som hun nu gør. Da de råbe om bag ved mig hihi du må ikke gå længe Johnny okay så måtte jeg lige få Yannie lidt tilbage igen så vi løbe tilbage jo jo kan løbe lidt.

Men Yannie fandt så det spor som var lige bliver lidt væk fra Yannie. Da hun så kom ind på sit spor igen ja så lå dyr de 20 til 30m væk hvor vi gik lidt ud af sporet. Det var Angelika der var stifinder til Yannie's spor jeg sige 1000 Tak i give hjælp med Yannie som var Angelika også Jette i kan bare det der. Yannie's spor var ca,416m på færtesko og har ligger ca små 3 timer. Tak til Hans J. som have kage med men jeg glemt den så jeg fik ikke noget af den, men du lave vel kage engang igen ikke Hans. J. Også tak dig Leif dommer med den hygge du give på holdt.

Da vi var færdig med spor så skulle Yannie hjælp Angelika med noget som hun have tabt i skoven fra sin hund som var et navn hunde tegn. Vi gik i gang med søge som var i Hampen Plantage skov ved søen, vi gik først med line på da der var så mange mennesker i skoven eller på P. Plads. Men den line var travls gå med så den kom af ja så gik det bedre med Yannie i fri søg. Jette som var med ude da hun kunne husk hvor hun var gået, hun opdag den og kalde på os og vi lad Yannie kom tilbage og lad Yannie bare søge vide.

Og med et sætte hun sin næse i jord og ligge så i dæk her er den sige Yannie så. Så var Angelika en glad dame igen og gik hen til Yannie hun fik godt med guffe da Yannie har gået et super godt spor i dag. Og finde den navn hunde tegn til hendes hund. Der er lave et video af Yannie’s spor som Jette har filme mens vi gik med Yannie tak du give det da man ikke selv lige kan klar det.

Jeg og Yannie sige 1000 tak til kreds 6 spor hold for en hygge dag i Hampen skov ved søen.