Med Anja og Hund

Den 06/02-2019.

 

I dag har Yannie øve sig på felt/søg her til middag hvor hun skulle finde 7 ting på den plads vi har lånt hvor der så meget vi kan hygge os med ikke Yannie, bare sige ja Yannie hihi.

Yannie klar det nu ret godt med finde de 7 ting, de billeder de er tage med et mobil så billeder er ikke så gode. Men man godt se hvad Yannie lave med sin næse.

De 7 ting de har ligger ca. 1 ½ timer tid end Yannie kom på med sit søg.

 

Her til Aften der skal vi træner i Nosework som jeg også har lånt til min træning med Yannie.

Men i aften får vi besøg af Anja & Hund også af den hold hun har til sin træning det glæde vi os til ikke Yannie, så det kan kun bliver en god aften når det er om Nosework træning som vi kan li at lave. Anja lave nogle super gode duft kilde søg til hunde.

Man kunne godt lige se på Yannie da vi skulle søge i mørk og det har vi ikke lige prøve før her til aften.

 

Yannie skulle lige i gang jeg skulle også lige husk vi have lave et stor felt-søg om efter middag hvor Yannie skulle søge et stor rum råde så hun var lidt træt den lille dame. Men da hun først kom i gang ja så var Yannie sgu ikke træt da hun fandt ud af det var lige noget for Yannie da det var nyt også jeg have lånt et rigtig stor værksted hvor vi måtte brug til nosework, ja der var det hele som man kunne ønsker sig når det er til Nosework træning.

 

Så Anja fik lave noget godt til hunde og dem jeg så ja de var bare ret gode til det med Nosework og jeg fik også se rigtig meget af de hunde som jeg ikke har set før her til aften. Jeg kan kun sige jeg har får meget med hjem til min træning. Tak til Anja du have lyst til kom til Kjellerup og prøve mit sted og se hvad vi har her hos os ikke Yannie. Tak for kaffe også som du have med til os alle også en stor tak til jer andre i have lyst til køre en tur til Kjellerup og træner på Nosework med jeres gode hunde.

 

Jeg håbe i får lyst til prøve kom igen og hygge med Nosework så skal jeg og Yannie nok være klar igen med ligger plads til hunde.

Hilsen Johnny og Yannie.