OPDATERING AF HJEMMESIDE.10.10.2019.

10.10.2019 Yannie gik et helt nyt spor.

Idag vil jeg lige køre en tur ud til mit sporhold som er Schweisspor, for få hils på nogle af dem som jeg ikke har set længe, og jeg skulle også selv lige have en pause med mig selv. Men da jeg nu kom til skoven og ser alle de dejlige hunde basse ja så spørge jeg om de ikke vil lave et lille spor til Yannie, selv om jeg nu have lovet dem jeg skulle passe på mig selv.

Men et lille spor det kunne vi nu godt klar ikke Yannie det skal man ikke sige til Yannie 2 gang så er hun helt klar, jeg går lige en skovtur med Yannie først mens de andre gør sig klar det deres spor. Der var 5 hunde der var mødet op i dag det er bare så dejlige se de give bruge tid på deres hunde. Det gør mig så glad se det.

Tina spørge mig om jeg kunne tænk mig prøve noget nyt med Yannie hvor jeg sige ja og hvad er det så, jo Johnny hvad med et kanin slæb jo det vil jeg godt det har jeg ikke gjort med Yannie men har hjælp andre med det men ikke til Yannie. Det kunne være ret sjov se en schæferhund gå sådan et kanin slæb spor.

Da det have kun ligger lidt og vi skulle i gang sige Tina til mig mens hun gik og lavet det spor til Yannie der kom en haren op hvor hun gik og den gik så til venstre hvor hun så gik til højre så kunne vi se hvad gør Yannie så. Det bliver sjov se hvad Yannie sige til sådan et kanin spor, da vi kom ret tæt på start ja så kunne man net se på Yannie der er noget nyt hun søge ret høj oppe.

Jeg kunne snart ikke nå gør Yannie klar med mit line Yannie vil i gang da hun have spor i sit næse, jeg gå hurtig hen til start kasse ja så var hun ret hurtig med finde start og så var Yannie i gang, nej hvor hun gik ret hurtig i dag Yannie er en hund der gå meget rolige på sit spor, men nej i dag vil Yannie frem ad.

Da Yannie kommer hen til det sted hvor en haren haven ligger sig og løb væk til venstre ja der gik Yannie også til venstre og undersøgt den spor men Yannie gik kun de små 5 m ud tro jeg det var. Yannie stoppe så op og kikker op og stå søge oppe ikke i jord men oppe. Så går Yannie tilbage igen hvor hun kom fra, og tog så den rigtig vej til højre, det var så smukt se Yannie klar det selv.

Yannie have ikke så meget næse i jord da det var et dynefært spor der bliver lagt til Yannie. Yannie gik bare så smukt på sit spor helt hen til slut spor, og Yannie have godt med fart på i dag så det var lidt hård for mig, jeg kunne lige få luft nok men jeg klar det da Yannie holdt lige en lille pause, ja så var jeg klar igen.

Jeg sige 1000 tak Tina for et super godt spor til Yannie, også tak til jer andre også i var mødet op til en spor dag i skoven med hunde som bare elsker gå spor, også en stor tak til Jan der styre det for mig da jeg ikke lige har de kræft som jeg have før, det er så dejlige se hunde vennen der hjælp en det gør en så glad at man har bare lyst til kom i gang så hurtig. Vi ses snart igen til spor træning med Schweisspor.

Johnny og Yannie.

Siden er oprettet 30/01-2008
copyright: Johnny Svendsen.