OPDATERING AF HJEMMESIDE. 21/02-2019.

Cool

21/02-2019. En ny spor tegning af Yannie i mappe med spor 2019.

Den 21/02-2019.

Så har hunde gået de 3 timer og 20 timer også de 40 timer Schweisspor har ligger end hunde de gik det, de klar det til UG. Jeg må sige hunde ja de var nu ret gode til deres spor, der var ikke noget kom efter i dag. Så var det Yannie's tur til gå sit 44 ½ timer spor, hun var ret hurtig med finde start kasse da vi have gå ca.50m spørge jeg Jan om han vil gå med Yannie så kunne jeg gå bag ved Yannie med GPS da hun ikke vil have den på sig.

 

Det vil Jan godt og i dag der gik Yannie så rolige på sit spor, og da hun kom til sin wiedergang først gik hun bare vide på den rigtig vej, men lige efter de 3 til 5m stoppe hun op og stikke sin næse op ad og kikker tilbage hvor hun skulle prøve gå den wiedergang. Så gik hun selv tilbage og tog så den wiedergang men gik kun hen ad den ca. 10m så gik hun så tilbage på den rigtig vej igen.

 

Så kom hun til en stifinder afledning den klar hun også godt og så kom der en mere af de wiedergang den klar hun også, og alle de knæk der var lavet dem klar hun til UG, Sårleje ok ja man kan kun sige i dag gik Yannie så smukt på sit spor med Jan som gik med Yannie og Yannie var nu ret lige glad med hvem der gik med Yannie bare hun får lov til gå sit spor.

 

De spor jeg var med ud og se ja der klar hunde til UG jeg synes de er så gode nu og ja de er klar til en sporprøve på de 3 timer og 20 timer også 40 timer. Hvis de gør det som vi så i dag ja så er de klar til deres sporprøve. Jeg og Yannie sige 1000 tak for alt den hygge vi har haft de 3 dag i skoven med hunde og jeg har også fåret meget med hjem til min træning med Yannie.

 

Tak Jan du have lyst til gå med Yannie det klar i nu ret godt sammen. Vi ses snart igen til spor træning med hunde.

Johnny og Yannie.

Siden er oprettet 30/01-2008
copyright: Johnny Svendsen.