OPDATERING AF HJEMMESIDE.13.12.219.

Der er nyt fra 12 og den 13.12 som i kan læse om som er 12.12 er NWM i Tebbestrup og Yannie var hos Key2Balance der er billeder også video. En god fredag til jer alle herfra os.

 

10.12.2019.

I kan læse om sportræning her idag fra kres 6 der er også nogle billeder hvor vi hygge os med noget dejlige mad. I kan tage de billeder fra side til jer selv hvis i vil det. Et godt nytår til jer fra schweisspor hold.

 

07.12.2019.

 Yannie har gået et ID-Spor idag,der er billeder og et foto tegning af Yannie's spor, billeder er tage af Birgitte K. Tak for de pæne billeder af Yannie.

Der er også par billeder af Birgitte's som jeg fik lov til gå på spor med...

 

05.12.2019.

Der er 3 nye video med Yannie hvor vi var i Bauhaus i Randers hvor vi træner med NWM.

 

Den 30.11.2019.

Idag skulle Yannie og mig til Hedensted på et trælasten Sjakk, som Karl har lånt til os så vi kunne træner med Nosework, det er et super sted vi har lånt til hunde. Vi var 11 der var mødt op til nosework træning vi bliver del op i små gruppe jeg var sammen med Betty. K og Ida. M. og Birgit. G.

Vi satte 8 søg op de to var på bil-søg. De hunde jeg var sammen med ja de gjort det bare så godt i dag og de var også hurtig med finde de søg der var sat op til hunde. Yannie var super hurtig på bil søg i dag det var først gang jeg har set Yannie så hurtig på de bil søg der var sar op til hunde i dag.

Alle de søg vi lavet med hunde ja de var bare så super gode i dag, der var lige par sted som jeg lige måtte hjælp Yannie lidt, men ellers klar hun det til UG i dag og Yannie var også kommet op i høj søg ja jeg holdet lige om Yannie’sbag ja så var hun opper på det træt der lå på pladsen. Tænk skulle se en lidt gamle hund der gik oppe på træt, tak til Ida der hjalp Yannie med kom op også da hun skulle ned igen.

De søg der var sat op til alle hunde ja de var super gode, og de hunde der var på mit hold ja der må vi sige de 4 hunde var meget hurtig med finde de duft kilde der var sat op.

Tak til jer 3 jeg var med på holdet i gjort det godt og det var bare så dejlige se hunde de var så glad med det de har lavet i dag for os 4 og har også gjort os selv glad.

Så en stor tak til Karl for det du har fundet sådan et sted til hunde og vi nyd det også tak for du have tage kaffe med til os alle, også lidt til den søde tand som er sund for os. Jeg fik tage lidt billeder fra mit hold men jeg fik ikke tage af Yannie, pyt vi har haft en super dag med jer alle tak skal i have.

Johnny og Yannie vi er klar igen.

 

26.11.2019. 

Idag var vi 13 H.F. til schweisspor træning det var en super dag for mig og Yannie. Der er en spor tening af Yannie og der stå også noget om Yanne. Yannie var en super stjerne til sin spor idag hun løbe idag...

Ja jeg måtte have mine ben med på nakke idag vi har aldrig set Yannie gå sit spor så hurtig som idag, så må Yannie ikke have ondt i sin krop idag den må bare være okay nu. Når man så Yannie ja så skulle man tro Yannie var kun et år gamle hund og ikke de 8½ som nu.

Angelika sige også hold da nu op Yannie var hurtig og bare gik sit spor til UG der var ikke noget kom efter det med Yannie idag. Jeg kunne ikke få mine arm ned idag og det kan jeg heller ikke endnu selv om jeg sidde og skrive til jer.

Tak for en super dag med jer alle vi ses snart igen til sportræning med hunde. Johnny og Yannie.

 

21.11.2019.

Så er jeg og Yannie tilbage igen vi har holdt en god pause, da jeg ikke har være helt okay med min krop, det går lidt frem ad men jeg har ondt i min arm hvor de gik ind for se om jeg var ok. Det er hårdt køre i bil når jeg skal skidt gear i bilen. Så jeg holde mig lige i ro med det jeg gå lave med Yannie, jeg skal bare være klar på lørdag der skal Yannie til sin nosework.1 konkurrence og vi håbe vi kan lave de 100 point og få den guldnål som vi går efter.

Da Yannie nu har lave 4 x 100 point med 0 fejl så det kunne være rar vi nu kan klar den prøve på lørdag, og hvis ikke ja så kommer vi igen i 2020. Men hvis Yannie klar det ja så vil vi prøve NW2 bare i Senior da Yannie er ved at være en gamle dame nu og er godt brugt den dejlige schæferhund.

Men i dag tog vi ud til Karina som er træner hvor vi øve os på nosework miljø træning.

Vi var på Friskole i Randers.

Yannie var super god i dag med finde de duft kilder der var sat op i dag til hunde. Yannie er begyndt sæt fart op når hun søge efter de duft kilder. Yannie fik godt med ros i dag af Karina. Men alle hunde som var mødt op i dag ja de klar det også til UG. Hunde ja de gjort det super godt og fik også godt med ros af Karina. Det var en dejlige træning aften synes jeg når man kan se hunde ja de ved godt hvad de skal med deres næse.

Det var nu rar kom i gang med kom ud og træner med Yannie igen og nu skal vi bare tage det med ro, det vi ikke når i dag ja så kommer der en ny dag igen, jeg skal lyt mere på min krop og give den ro som den nu skal have. Og Yannie ja hun har det bare det super godt nu, dyrlæge sige de kan se på Yannie hun er ok og kan godt lave det vi nu lave som er nosework også lidt spor bare vi tage det med ro så skal det hele nok gå igen med os ikke Yannie.

Det var lidt fra os nu har vi jo ikke være på fb side i en tid, men nu vil vi prøve kom lidt mere på fb side og skrive om det vi nu kan li at lave som er næse arbejde med Yannie, også det vi går lave med de andre på spor hold som vi hygge os med. Så vi start rolige op igen i rolige som jeg nu har lovet dem som har være efter mig.

Kan i nu have det super godt og pas nu godt på jer selv der er kun jer der kan gør det.

Johnny og Yannie.

P.S. Der er 4 video i kan se med Yannie i nosework som er i Miljø...( NWM )

Siden er oprettet 30/01-2008
copyright: Johnny Svendsen.