OPDATERING AF HJEMMESIDE.24.02.2020. Yannie's nye hundeskilt

🙂

23.02.2020. Yannie og min dage med Yannie.

🙂

20.02.2020 en ny  spor tegning med Yannie i mappe med spor 2020

🙂

18.02.2020.

Nyt fra Yannie der har haft meget se til den kære hund ❤

🙂

15.02.2020.

I dag har træning stå hos Bente Wilstrup som har lånt os fra DcH Kjellerup til træning med nosework som vi kan hygge os med. Der var 5 hunde idag til nosework de nye hunde ja de gjort det super godt, det tog ikke lang tid hvad de skulle bruge deres næse til. Jeg og Yannie sige 1000 tak for en super dag med jer alle, og vi ses snart igen til noget nosework med hunde som bare elsker bruge deres næse. 🐕🙋‍♂️
Johnny og Yannie.🐕

🙂

13.02.2020.

Nyt fra Yannie en super dag for Yannie, som i kan læse om også se to video film også nogle billeder fra natur side.

🙂

10.02.2020. Nyt fra Yannie. En glad farmand.

Yannie har været til dyrlæge for se om hun er okay også med sin sundhed check. nej hvor Yannie var en meget sur schæferhund på dyrlæge siger de, det var lille mor der var til dyrlæge med Yannie.

Da jeg ikke kan for så bliver Yannie en meget sur hund når jeg er med, da Yannie kan mærk jeg er nervøs og så tro Yannie jeg er bang og så pust Yannie sig op og er en meget stor schæferhund ;-) tro hun da selv hihi ;-)

Men Yannie har det super godt og er ikke en syg hund, kun hun er lidt en gammel dame <3 men jeg er jo også en gammel mand ikke ;-) så det passe vi jo godt sammen ikke Yannie 

 

 

 🙂

02.02.2020. Lidt nyt fra os.

Vi har være til nosework workshop ved Stoholm Hundeskole

 🙂

27.01.2020. Noget til salg 

 🙂

Den 20.01.2020.

 
Yannie var ikke med sin farmand til kursus hos Lars M. Hansen som er dommer i DKK Nosework.
Kursus var om Indendørs søg. Der var 8 hunde der var mødt op til kursus med Lars.
Det var Anita Harboe der har lavet kursus hvor det var Lars der skulle fortæller om indendørs søg.
 
Jeg fik set meget med de hunde der var mødt op til kursus og de var nu ret gode til bruge deres næse, man kunne på nogle af hunde ja der kom meget lyd ud af deres næse, Så man var sikker på de arbejde med deres næse.
 
Jeg synes den nose work klub fik lavet et super godt kursus og de var bare så god til lytte på Lars også kom med gode råd, ja for mig var det til UG med det kursus, og der var også kaffe og meget små bolle med noget hvid i som var kold, men det lå godt i min mave mums.
 
Jeg sige 1000 tak til dig Anita Harboe jeg fik lov til kom med også 1000 tak til Lars M. Hansen som lave et super gode søg til hunde som var med Utilgængelig søg også i høj søg også i lav søg. Ja det var en oplevet se hunde hvordan de kom på arbejde.
 
Jeg vil glæde mig til hvis jeg skulle få lov til kom igen på jeres kursus ja så er jeg klar til kom igen i gjort det til UG i to.
Hilsen Johnny Svendsen.🙋‍♂️🙂

 

 

 

 

 

 

Siden er oprettet 30/01-2008
copyright: Johnny Svendsen.