OPDATERING AF HJEMMESIDE. 20.08.2018.

Yannie i natur.

Cool

Yannie har være til konkurrence i Ribe.

18.08.2018.

Cool

15.08.2018.

Nyt Nyt se og læse om Yanies nartur efter jeg har gået længe med min skulder. I mapper med køre tur med farmand.

Kan li'

13.08.2018.

Er ved at ryd op på hjemmeside med tage det gamle væk så der kan kom nye ting på side.

Cool

 

12/08.2018.

Fællerstræning i Hedensted 11/08.

Lidt fra Yannie's weekend som er ved at være slut.

 

Yannie start lørdag med noget fællers træning i Nosework i Hedensted fra kl. 9 til kl. 13 Yannie var ikke helt op at køre med søge på duft i snart, hun mærkning ikke rigtig som hun ellers skal gør, så jeg måtte ret ind på Yannie's mærkning så hun ved det er det jeg vil have af Yannie. Men hen på dag som gik ja der bliver noget bede med mærkning også farmand bliver så super glad.

 

Jeg tro Yannie var en træt hund som have besøge af Liam og Amalie i nogle dage og det vil tage hårdt på lille Yannie, da hun vil holde øje med dem også passe godt på dem mens de er hos Yannie.

Da vi var færdig med den fællers træning køre vi så i sommer huset til nogle super gode venner vi har. Der var mange i sommers huset da vi kom mig og Yannie.

 

Nej hvor alle tog godt imod Yannie også alle de børn som også var i sommer huset. Yannie var bare helt op at køre hun er hvis ikke træt lille hund som jeg troede hun var til fællers træning i Nosework, ja der kan man se jo jo Yannie du er sgu en dejlige schæferhund og når man se på alle de børen som var bare så glad for se Yannie og de lege godt med Yannie og hun var ret sød ved børen.

 

Gæsten tog i godt imod Yannie hun fik bare lov til gå hvor hun vil og ja jeg holde jo øje med Yannie så hun ikke bare løbe væk, men det gør hun ikke for hvis hun ikke kan se sin farmand ja så kommer hun løbe hen til mig, og piv hvor er du farmand, jeg er her Yannie så er alt okay igen :-) Ja hun er sgu lidt skøre den Yannie pige som jeg bare elsker så højt.

 

Men Yannie har en super lørdag tør jeg godt sige for Yannie hun har oplevet noget den lørdag.

Om søndag der skulle jeg til DM i Skive for se nogle min hunde venner som selv gå med deres hund til DM i Schweisspor, da jeg har meldt Yannie fra da min skulder ikke er okay endnu, hende som gik med Yannie til en af de sporprøve hun bliver nr.4 ud af 24 hunde. Godt gået Angelika.

 

Jeg så kun et spor i dag jeg måtte køre hjem da min skulder gjort så ondt at jeg ikke kun hold det ud længe så hjem måtte jeg bare. Det med gå i skoven var ret hårdt og det tro jeg ikke det vil være når man har sin hånd bundt op, men nej det hjalp bare ikke på det. Men jeg fik set et spor som jeg kan li at lave med Yannie og se Angelikas hund gå til DM, så en dejlige dag for mig selv om Yannie ikke var med mig i dag.

 

Så Yannie har sovet hele søndag sige lille mor hun har ikke set Yannie før jeg kom hjem, ja så løbe Yannie ud til sin farmand far far du er kommet hjem nu åh har savnet dig hihi den frække hund sige lille mor til mig. Yannie er da ikke en fræk hund lille mor jo hun er hun vent kun på dig, så vi grine lidt af det med Yannie hun gør bare en glad den hund med stor.

 

Det var lidt fra Yannie's weekend også mig.